IVAN I ELS GOSSOS


TEXT: HATTIE NAYLOR
TRADUCCIÓ i DIRECCCIÓ: PAU CARRIÓ
INTÈRPRET: POL LÓPEZ
DURADA: 1h
PRODUCCIÓ: TEATRE LLIURE
TEATRE LLIURE (GRÀCIA)

Hi havia alguna cosa en Ivan i el gossos que em va atreure a anar-hi. Seria molt fàcil ara pujar-se al carro de les lloances i dir que és una de les revelacions teatrals de la temporada, que ho és. I per això ha aconseguit quatre funcions extres al Lliure al gener-febrer, després de que les sis que havia programades la setmana passada fossin un èxit.

Ivan i els gossos és un monòleg que ens parla d'un Mowgli del segle XXI. El nostre protagonista enlloc d'estar envoltant de micos o està de gossos. Amb una història força dura i narrada en primera persona, ens explica el perquè des dels quatre anys la seva única família va ser canina.

Escenografia buida, només un enorme llençol de plàstic negre al terra. El joc de llums és impressionant i l'atmosfera que crea única. La resta és obra de Pol López. Aquest jove actor que ja apuntava maneres fa unes temporades amb American Buffalo, aconsegueix amb Ivan i els gossos la seva consagració definitiva.

Un hora de intens monòleg, els espectadors romanen aterrats als seus seients, escoltant incrèduls aquesta història que fa que no puguis respirar, ni moure't, tan sols escoltar mentres reps una muntanya russa de sensacions i se't posa la carn de gallina.

Ivan i els gossos és un conte per adults molt agredolç però que la força interpretativa del Pol López aconsegueix convertir en tendra, divertida, enginyosa i molt emocionant. Tot un disfrute per aquells que no necessiten res més que un bon text i una bona interpretació. No us la perdeu. Auuuuu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario