Comença la XXVIII edició de la Mostra de Titelles de la Vall d'AlbaidaFont: Ausiàs Bermell (elpuntavui.cat)
El dijous 8 de novembre s'inaugura a les dotze del matí la 28 edició de la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d'Albaida al Museu Internacional de Titelles d'aquesta localitat.
L'edició s'allargarà fins a l'11 de novembre i recorrerà els teatres, els auditoris i les escoles de les poblacions valldalbaidines d'Albaida, Ontinyent, Aielo de Malferit, Benissoda, Agullent, Fontanars dels Alforins, Atzeneta d'Albaida, Benigànim, Bocairent, Montaverner, Montitxelvo, Otos, El Palomar i la Pobla del Duc.
Albaida, seu del Museu Internacional de Titelles, acollirà dijous el primer acte de la present edició: la inauguració de la Mostra, en què hi haurà una animació de Roberto White. Així, per al cap de setmana s'han programat dues obres teatrals dirigides a tots els públics.
Albaida sempre ha estat una ciutat amb una àmplia tradició titellaire i així ho demostra l'existència del Museu Internacional de Titelles, ubicat als baixos del Palau Marquesal dels Milà i Aragó, que rep visitants d'arreu del món, i les nombroses activitats relacionades amb les titelles que es desenvolupen a la nostra localitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario