El teatre de Blanes reobre després de 7 mesos d'obres


Font: Jordi Gonzalo (elpuntavui.cat)

El teatre municipal de Blanes ja ha acabat les obres de millora que l'han tingut tancat des de l'abril i se n'han restablert les activitats. La primera va ser dimecres passat, una xerrada en el marc de la Setmana de la Ciència titulada Galileu i Newton contra els caballers Jedi, a càrrec d'Andrés Aragoneses. Hi van seguir dos actes electorals: un d'ICV-EUiA (dijous) i un del PP (divendres).

Si bé l'Ajuntament encara no n'ha anunciat la programació –s'espera que ho faci properament– ni el model de gestió, Rialles ja ha programat els dos primers espectacles per a públic familiar. El primer serà La Bella Dorment de Dreams Teatre, diumenge vinent, dia 2 a dos quarts de sis de la tarda. I el segon, Una altra carta als Reis, de la companyia Xip Xap, diumenge 16 a la mateixa hora. Com que a l'Ajuntament encara no han resolt el sistema de gestió del teatre, la venda d'entrades per a aquests primers espectacles programats s'ha de fer a la taquilla, dijous i dissabtes a la tarda. Precisament el tancament del teatre per fer-hi les obres, l'abril passat, va coincidir amb l'acabament del contracte d'explotació que l'Ajuntament tenia amb l'empresa Bitò Produccions, que l'havia gestionat els últims anys. L'Ajuntament va anunciar que aprofitaria els mesos de tancament per “valorar” quin era el millor model de gestió. Però encara no l'ha anunciat.
El teatre municipal de Blanes va obrir fa deu anys i a principi d'aquest abril va haver de tancar per problemes estructurals. Concretament, s'hi han fet actuacions de reparació de la coberta del teatre, un repàs de desperfectes i la instal·lació de cordes de seguretat. El pressupost ha estat d'uns 60.000 euros.
Si bé l'Ajuntament volia reemprendre la programació a final de setembre o principi d'octubre, encara no l'ha anunciada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario