'Campanades de boda' rebrà l'espectador 200.000


Font: elperiodico.cat

Avui La Cubana espera assolir un nou rècord: donar la benvinguda a l'espectador número 200.000 a Campanades de boda, obra amb què la companyia està triomfant al Teatre Tívoli. Per celebrar-ho La Cubana obrirà les portes a les 20:15 hores i per rigorós ordre d'entrada, el públic anirà passant a l'interior de la sala i serà numerat correlativament, un per un, fins a arribar al 200.000. L'elegit dependrà de la xifra global d'espectadors aconseguida en la funció anterior.

Campanades de boda és una divertida comèdia que mostra tot el teatre que es munta al voltant d'un enllaç matrimonial. Es va estrenar el 2 de març passat i estarà en cartell fins que el públic digui prou. Jordi Milán, director de La Cubana, considera que preparar un casament és en realitat com preparar un espectacle. En la cerimònia, com en escena els rols de cada familiar estan clars però el factor sorpresa sempre pot aparèixer. 

Els actors de La Cubana rebran i saludaran tots els espectadors. Des de l'entrada del teatre, el espectador 200.000 serà tractat com un rei i homenatjat per tota la companyia, que li dedicarà la funció. També rebrà regals i atencions de tota mena i detalls dels diferents patrocinadors de Campanades de boda com El Periódico, Rosa Clará, Freixenet, Enrique Tomàs, Flors Carolina, El Mussol, Quasi Queviures, de La Cubana i del Grup Balañá.
Campanades de boda és una divertida comèdia que posa en entredit el teatre que fa la gent quan es casa. Preparar un casament en realitat és com preparar un espectacle. És va estrenar el 2 de març al Teatre Tívoli i seguirà a la cartellera fins que el públic digui prou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario