CULPABLES


TEXT: ERIC ROMERO
DIRECTOR: SERPAI SOLER
INTÈRPRETS: LLUÍS ALTÉS i MANEL PIÑERO
DURADA: 70min
PRODUCCIÓ: COMTASKEDAT i PORTA 4 amb la col·laboració de MICROFUSA
PORTA 4

Sense saber gaire d'aquest muntatge, em torno a endinsar a la Porta 4 per descobrir-lo. Culpables té lloc a un soterrani d'una masia on el protagonista es desperta immobilitzat i atordit després del seu comiat de solter. Al seu costat apareix un personatge encaputxat que es disposa a fer-li passar la pitjor nit de la seva vida.

Eric Romero, autor del text, ens submergeix en una hora i escaig d'intriga, de girs constants i de canvis de guió, on res és el que sembla i quan sembla que li havies agafat el truc, la història torna a fer una volta i tornes a estar perdut, però això fa que l'atenció de l'espectador no decaigui mai.

Lluís Altés fa interessant el seu personatge, però el gran protagonisme és pel Manel Piñero, que a molts els sonarà per ser l'homo APM. La seva incredulitat del principi on sembla que tot sigui una broma macabra dels seus amics fins el desconcert del final, la interpretació de Piñero és creíble i res imposada.

La petita sala de Gràcia encara fa més angoixant tota la història. En un espai una mica més gran, perdria part del seu esperit. Amb la sala plena, Culpables prorroga els dissabtes fins al 15 de desembre a les 22:30. Un bon pla per gaudir-ne de teatre proper que us deixarà moltes preguntes però amb un bon sabor de boca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario