‘La Ventafocs' dels Comediants obri la Mostra de Teatre al públic escolar

Font: elpuntavui.cat
La Mostra de Teatre d'Alcoi, en la seua 22a edició, s'obri al públic escolar de la mà de la companyia de teatre Comediants i la seua particular versió del clàssic La Ventafocs.
Així és com més de 2.690 escolars alcoians, d'11 centres educatius diferents, gaudiran entre dimarts 27 i dimecres 28 d'aquest text adaptat de l'òpera de G. Rossini. Comediants ens ofereix una adaptació familiar, a partir de l'òpera del famós conte de Perrault. La Ventafocs és una història universal que ve de molt lluny, un somni col·lectiu que ha generat moltes maneres diverses d'explicar-ho.
L'Obra Social La Caixa, així com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona (producció), han col·laborat estretament en aquest projecte adreçat al públic escolar i amb un material didàctic afegit. En aquests moments el Teatre Calderón d'Alcoi, que per primera vegada acull un espectacle adreçat a les escoles, es prepara per acollir aquest gran esdeveniment amb unes exigències tècniques molt concretes.
El Director de la Mostra de Teatre d'Alcoi (alhora el I Congrés Valencià d'Arts Escèniques) Miquel Santamaria ha estat l'encarregat de presentar aquest primer espectacle que encetarà el certamen teatral alcoià. Ha estat acompanyat pel nou regidor de Cultura de l'Ajuntament Paco Agulló així com per Juan Herminio Álvarez, Director de l'àrea de negoci de La Caixa a Alcoi.
Les funcions, com ja s'ha avançat, es succeiran el dimarts i dimecres, a les 10 i a les 15.20 hores de la vesprada.
L'eminent Joan Font és l'encarregat de dirigir l'escena, amb la direcció musical d'Stanislav Angelov i l'adaptació d'Albert Romaní.

No hay comentarios:

Publicar un comentario