OVER THE MOON


DIRECCIÓ: DAVID PINTÓ
DIRECCIÓ MUSICAL: XAVIER TORRAS
INTÈRPRETS: VÍCTOR ESTÉVEZ, ELENA GADEL, IVAN LABANDA, PATRÍCIA PAISAL, XAVIER TORRAS (piano)
DURADA: 1h 30min
PRODUCCIÓ: PROMOCIONS TEATRALS DEGIRA S.L.
ALMERIA TEATRE

Over the moon és teatre musical, d'això no hi ha dubte, però no és un musical. No hi ha escenografia, només un munt de cadires i quatre intèrprets. No hi ha trama amb principi ni final. Simplement les cançons es suceeïxen unes a les altres. Això sí, totes tenen molts punts en comú: la crisi dels 30, el què fer, l'amor, el desamor, com seguir vivint, cap on anar...

L'Almeria Teatre s'ha transformat amb públic a tres bandes, dos laterals i una en front de l'escenari clàssic. Si més no aquesta última està mal concebuda (sense esglaó) ja que des de la segona fila es perd bona part de la visió del que està passant a l'escenari.

Però, la veritable protagonista del muntatge és l'energia que desprenen els quatre intèrprets damunt l'escenari. Brillants cadascun d'ells, encara que destaquen la força de l'Elena Gadel, sobretot en els seus moments amb el Víctor Estévez. I brillant, també el moment en solitari de l'Ivan Labanda, assegut en un petit sofà i cantant a una velocitat inusitada.

Des de fa un parell d'anys, els Musical Lovers de Barcelona no gaudeixen de suficients oportunitats de veure musicals. Amb l'excusa o no de la crisi aquest gènere s'està tornant de culte i destinat només a petites produccions en teatres alternatius. Muntatges com Over the moon demostren que hi ha una gran cantera d'actors i públic que demana més teatre musical. Aviam si per fi els productors gosen saltar al buit.

1 comentario:

  1. No hi ha que deixar a l'ombra de la Lluna la gran veu de la Patrícia Paisal, que dintre de la seva actuació ens deleita amb la seva lluminositat. Cal destacar també l'enèrgic acompanyament del Xavi Torras al piano, com la molt encertada adaptació de les lletres al CATAlÀ que ha fet en David Pintó.
    Al preu de les entrades fa que la crisi no sigui un motiu per perdre-s'ho

    ResponderEliminar