MIDSUMMER


TEXT: DAVID GREIG i GORDON MCINTYRE
TRADUCCIÓ: JORDI PRAT i COLL
DIRECCIÓ: ROBERT ROMEI
DIRECCIÓ MUSICAL: MARC SAMBOLA
INTÈRPRETS: CARLES ALBEROLA i ELENA FORTUNY
DURADA: 1h 30min
TEATRE TANTARANTANA

El Tantarantana ens proposa una nova comèdia musical que va ser tot un èxit a l'edició del 2009 del Festival Fringe. El Bob i l'Helena acaben de fer els 40 i la nit més curta de l'any es coneixen per casualitat. Durant hora i mitja veurem les seves aventures, entre cançons.

Midsummer és una comèdia fresca, molt light, blanca. La música dóna un interval de temps de descans entre les aventures, però de la mateixa manera que hi és podria no ser-hi, i no passaria res, no se la trobaria a faltar. Ni la veu del Carles Alberola ni de l'Elena Fortuny està gaire donada per ser partícips de cap musical, però en aquest cas, treuen un altre punt de comicitat al muntatge.

Amb un text molt fàcil, amb alguns molt bons tocs d'humor. El plus per poder convertir-se en una bona comèdia l'aporten els seus intèrprets. En especial, una Elena Fortuny fantàstica amb un gran desplegament de ganyotes. Totalment entregada a la causa, Fortuny aconsegueix empatizar amb el públic i ficar-se'l a la butxaca des dels primers minuts. Tots dos tenen dos grans moments junts amb la conferencia i l'acte sexual.

Amb una escenografia simple, blanca, plena de seients blaus i quadrats, amb una gran pantalla de fons que es va ambientant depenent de l'escena. Potser no és la escenografia més adient a l'espectacle, però tampoc cal res per adonar a un text com aquest, més que dos bons intèrprets que aconsegueixen captivar als espectadors durant els noranta minuts de representació. 

1 comentario:

  1. Quina alegria que em dónes de saber que és una bona obra! Vaig comprar les entrades amb total desconeixement i ja patia... Espero que també m'agradi i gaudeixi amb les interpretacions. Me solen agradar les obres senzilles... Vaig aprofitar una oferta per al Tantarantana per comprar-les. Si quedo satisfeta, en faré publicitat! Les petites obres mereixen l'èxit tambe.

    ResponderEliminar