Teresa Enrich, nova directora de l'Institut Català de les Empreses Culturals



Font: ara.cat
El Consell general de l'Institut Català de les Empreses Culturals, presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha aprovat el nomenament de Teresa Enrich com a directora de l'entitat en una reunió celebrada aquesta tarda.
Enrich –llicenciada en empresarials per la UB i Màster en Comerç Internacional per EADA– té una trajectòria de més de 25 anys en el sector de la producció audiovisual. Ha participat com a productora o directora de producció en projectes audiovisuals, entre els quals destaquen pel·lícules com 'Tras el Cristal', 'Vorvik', 'Los supercamorristas', 'La habitación de Fermat' o 'Carta a Eva', així com  coproduccions amb països com França, Alemanya, Estats Units, Hong Kong, Brasil, Mèxic, etc. Ha estat productora de TV movies i sèries com 'Mar Rojo' 'Engrenage I i II', 'Les Veus del Pamano' i prop de 80 documentals en coproducció amb diversos països de Llatinoamèrica, que va realitzar exercint com a directora de producció de l'Associació de Televisions Educatives i Culturals Iberoamericanes (ATEI). També ha estat directora de producció de Canals Temàtics de Tele5/Planeta. Ha estat vicepresidenta de la Academia de Cinema espanyol durant el període de presidència d'Àlex de la Iglesia i actualment n'és membre consultor en l'especialitat Producció. També ha exercit de professora.
El conseller de Cultura ha posat de relleu "la seva llarga experiència en el sector audiovisual, tant de cinema com de televisió, i el seu coneixement del mercat internacional basat en la realització de nombrosos projectes de coproducció amb empreses d'arreu del món".

No hay comentarios:

Publicar un comentario