La Villarroel i el Teatre Condal s'apunten als monòlegs humorístics

Font: Vicky Navarro (ara.cat)

El Grup Focus aposta per una nova línia de monologuistes que s'instal·laran a La Villarroel amb el cicle 'Comedy Hall'. Els dijous, divendres i dissabtes de gener i febrer acolliran els espectacles de Miguel Lago, Dani Pérez i Oswaldo Digón, mentre que al Teatre Condal tornen 'Las noches del Club de la Comedia' amb les actuacions d'alguns dels millors còmics del panorama estatal. Entre ells hi haurà David Broncano, Álvaro Carrero, Toni Moog, Salva Reina 'Chuki', Dani Rovira, Sergio Fernández 'El monaguillo', Txabi Franquesa, Sergio Olalla, Tomás García i Pedro Llamas.
Després de 60 setmanes a Barcelona, Miguel Lago presenta la tercera temporada de 'Soy un miserable' al teatre de l'Eixample, acompanyat del seu humor canalla, directe i polèmic. L'espectacle, assegura Lago, tendeix a "produir la polarització del públic, ja que o agrada molt o no agrada gens" i afirma que se sent afortunat perquè sobre l'escenari pot explicar el que li "vingui de gust", ja que ell és l'únic responsable de les seves paraules. 
Oswaldo Digón actuarà els dissabtes i diumenges amb 'Diálogos en 3D', un espectacle irònic i interactiu, on establirà diàlegs amb el públic a través de les seves piulades i les xarxes socials, de manera que una part del show serà improvisada. El còmic ha explicat que es tracta d'un "humor emocional i molt narratiu" que s'acosta més a la comèdia teatral.
A 'Directo 2.0' Dani Pérez parlarà "sobre la seva vida". I com que la seva vida va canviant, l'espectacle ho fa amb ella. A més, poder actuar a La Villarroel és un retorn al passat per Pérez, qui va veure actuar per primer cop en aquesta sala a Pepe Rubianes. El còmic ha ressaltat que veure actuar a l'actor gallec va ser "l'espurna" que el va impulsar a dedicar-se a això i que en totes les seves actuacions li ret homenatge.
Sota el famós segell d'El Club de la Comédia, actors com Txabi Franquesa i Dani Rovira presentaran els seus monòlegs al Teatre Condal a partir del 26 de gener. Franquesa ha destacat que produir i muntar monòlegs sempre és més econòmic" i que, en un context de crisi, s'ha tingut en compte que els preus siguin més assequibles. A més, amb la crisi, "la gent el que vol és evadir-se", ha afegit. D'altra banda, el fet d'"actuar en un teatre, en comptes de a bars i discoteques com estan acostumats, els ajuda a arribar a un públic molt més ampli", ha destacat Gerard Tarruella, de la productora Comedy Deluxe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario