Xavier Bobés, Sergi López, Pere Faura, David Plana i Jordi Galceran seran els convidats al Temporada Alta de Buenos Aires


Font: L. S. (ara.cat)
La Sala Timbre 4 de Buenos Aires, dirigida pel dramaturg Claudio Tolcachir, presentarà de l'11 al 17 de febrer una programació d'espectacles catalans agrupats sota el nom de Temporada Alta a Buenos Aires-Setmana catalana a Timbre 4. Així, el festival gironí vol exportar la producció catalana i servir de plataforma per a la internacionalització de la dramatúrgia catalana. 
A Timbre 4 s'hi podran veure tres espectacles que han passat pel Temporada Alta gironí: 'Insomni', de Xavier Bobés i la cia. 'Playground', muntatge de teatre d'objectes estrenat el 2011; 'Non Solum', de Sergi López i Jorge Picó, estrenat en l'edició del 2005 del festival, i l'espectacle de dansa 'Striptease', de Pere Faura, que es va poder veure en la darrera edició del Temporada Alta.
La setmana catalana es completarà amb una versió del torneig de dramatúrgia que, en aquest cas, enfrontarà els autors guanyadors de les dues edicions del torneig català, David Plana i Jordi Galceran, amb dos dramaturgs argentins, Diego Faturos i Francisco Lumerman. En tots els casos, els textos seran llegits per actors argentins. Temporada Alta a Buenos Aires inclourà, també, un taller impartit per Xavier Bobés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario