Mascarell diu que el TNC farà "les coses que calgui" per "acabar l'any sense dèficit"



Font: ACN via ara.cat
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha explicat que el consell d'administració del TNC "estudia mesures" per tal de fer front a la baixada de consum –i, per tant, d'ingressos– del TNC. Mascarell no ha confirmat ni desmentit, però, que una de les propostes sigui tancar la Sala Tallers i, en conseqüència, el projecte T6.
"El consell d'administració està estudiant què fer davant les circumstàncies de baixada del consum i, per tant, de les dificultats per complir el plantejament pressupostari assignat per a aquest any", ha precisat Mascarell a l'ACN. "L'objectiu és acabar l'any sense dèficit, una condició per afrontar els següents anys amb garanties", ha dit. Per tant, diu, s'han de plantejar "fer les coses que calgui per tal d'evitar" no complir-lo i ajustar-se així a l'assignació pressupostària d'aquest any. Afirma que "en són conscients" el director i l'equip del Nacional, i per això "tenen la intenció de mirar de trobar mesures, fer aquelles coses que calgui per evitar-ho".
L'increment de l'IVA cultural "ha fet molt mal", ha lamentat Mascarell, que encara no ha rebut formalment cap proposta del consell d'administració. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario