L'humorista Berto Romero estrena espectacle a l'Alexandra Teatre



Font: ara.cat
Han passat prop de tretze anys des que Berto Romero va estrenar La apoteosis necia amb la companyia teatral El Cansancio. Amb aquest monòleg, en què parla de les dèries de l'adolescència, ha voltat per tot Espanya fins ara. "La vida d'una obra hauria de ser de cinc anys, però La apoteosis necia s'ha dilatat molt en el temps, perquè l'havia de combinar amb la televisió", argumenta l'humorista.
Era, però, el moment de fer un canvi: "Ja no tenia sentit continuar amb un punt de vista que ja no és el meus, he canviat", afegeix. Si a 'La apoteosis necia' parlava dels pares i els avis, del primer amor o de la recerca de la primera feina, a Berto Romero sigui con nosotros, reflexiona sobre la paternitat: "Parlo de ximpleries, del meu nou paper a la societat com a pare responsable, de la sexualitat sana, lliure i divertida, de l'obsessió per fer esport de molts homes quan arriben als 40...". Romero prefereix passar per l'actualitat de puntetes: "Tocarem l'actualitat una miqueta però des d'una perspectiva no sagnant, no em ve de gust que la gent surti del teatre deprimida", assegura. 
Berto sigue con nosotros s'estrena el 7 de febrer a l'Alexandra Teatre de Barcelona i l'humorista té previst actuar dues vegades a la setmana fins l'estiu. Romero pot haver madurat però no desisteix en la seva obsessió per cantar i ballar, fins i tot, s'atreveix amb el hip-hop. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario