LES MILLORS OCASIONS


DRAMATÚRGIA: JORDI CASANOVAS
DIRECCIÓ: FERRAN UTZET
INTÈRPRETS: NORBERT MARTÍNEZ, JORDI RICO i RAMON VILA
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS S.L.
DURADA: 80 MIN
SALA FLYHARD

Hi havia ganes de teatre i quin millor lloc per gaudir-ne que la SalaFlyHard. Aquesta temporada comença programant el primer text que va escriure el Jordi Casanovas. Un thriller amb tocs de Pinter, però que a molts els recordarà a les millors pel·lícules del Tarantino. Una peça ben tramada i que manté en tensió al públic de principi a fi.

Casanovas torna a construir un thriller als lavabos d'una estació de tren, on un home, del que després sabrem que és un conegut periodista televisiu, es troba per casualitat amb un altre, que li comença a fer preguntes, per al final acabant retenint-lo i maltractant-lo. El periodista ha dit alguna cosa que no devia i ara els superiors dels homes que ell retenen es volen venjar. La venjança anirà canviat segons es va desenvolupant la trama.

Una vegada més, i com ja va passar amb Un home amb ulleres de pasta, la petita sala de Sants es converteix en un espai angoixant durant 80 minuts. La tensió no decau i l'atenció de l'espectador és màxima, fins als darrers moments que ja no saps que més pot passar, i que el Jordi Casanovas a sabut resoldre a la perfecció, sense deixar cap fil mal cosit.

Jordi Rico broda amb petits fils d'or un dels papers del segrestador, la tensió que desprèn emmudeix tota la sala. Ramon Vila, tampoc és queda curt en la seva actuació i el Norbert Martínez encara que una miqueta fluix en els primers moments, també li ha tocat el paper més difícil de tots, aconsegueix remuntar el vol i regalar-nos una bona interpretació.

Hi ha coses que canvien però la SalaFlyHard segueix fidel al seu estil: excel·lent dramatúrgia catalana contemporània, bons actors i un públic que no es cansa d'omplir la sala i que ha convertit la petita sala en una dosi de droga habitual. Gràcies, Flyhard!

No hay comentarios:

Publicar un comentario