L'Espai A porta 7 espectacles a Olot i Figueres



Font: Xavier Castillón (elpuntavui.cat)
L'Espai A Xarxa d'Arts Escèniques Amateurs de Catalunya ha programat quatre espectacles a La Cate de Figueres i tres més a Els Catòlics d'Olot. La segona temporada de l'Espai A, la primera programació estable d'espectacles amateurs amb caràcter itinerant entre els ateneus catalans, inclou un total de 80 funcions de 23 espectacles proposats per companyies i grups, que visitaran quinze ateneus i la Fira Mediterrània de Manresa. Ahir es van presentar els espectacles de l'Espai A a Figueres i Olot, en un acte presidit pel director dels Serveis Territorials de Cultura, Antoni Baulida.
A Els Catòlics d'Olot, demà hi haurà l'obra de teatre E.R.-Actrius (19 h), una reflexió sobre la vida de les actrius, que arriba de la Sala Cabanyes de Mataró. L'autor és Josep Maria Benet i Jornet i el director, Josep M. Rabassa. El 9 de març vinent, el grup de teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada representarà a Olot No et vesteixis per sopar, i el 6 d'abril el cor femení Actea oferirà a Els Catòlics el concert Actea canta xinès.
Dansa a La Cate
La programació de l'Espai A a La Cate de Figueres es posarà en marxa el diumenge 28 d'octubre, amb l'espectacle Dansa XXI.cat, de l'Esbart Dansaire de Rubí, que planteja com volem que sigui en el futur la dansa popular a Catalunya.
El 17 de febrer, la companyia Quatre per Quatre portarà a Figueres tot un clàssic del teatre català, El cafè de la marina, de Josep Maria de Sagarra.
El 10 de març, el grup de teatre Emfapatir mostrarà la seva adaptació escènica del clàssic joc de misteriCluedo, i el 5 de maig la Coral Zetzània oferirà a La Cate un concert de gospel i jazz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario