El teatre Micalet oferta una nova experiència teatral



Font: Ausiàs Bermell (elpuntavui.cat)
Aquesta experiència novella que llança el grup de Teatre el Micalet, proposa als espectadors poder participar d'un muntatge acompanyant als actors pels diferents ambients del teatre i sentir-se amb ells a la deriva.
El grup resident vol transmetre la mateixa sensació que una persona té quan arriba a una ciutat desconeguda per primera vegada o quan s'aprèn a conduir o quan s'ha begut massa o puges a un avió per primer cop.
El Teatre Micalet proposa tots els dimarts al seus espectadors fer-los sentir a la deriva amb l'espectacle Chicharras i, en un recorregut per les diferents estances del teatre, aniran, a poc a poc, descobrint una història.
Chicharras és música en l'escenari, rebombori en els camerinos i en els passadissos, i soroll d'una companyia d'artistes amb ganes de sobreviure siga com siga i per damunt de qui siga.
El muntatge, escrit i dirigit per Manolo Maestro, ha sigut creat especialment per a aquest cicle de dimarts al Micalet i està interpretat per María Almudéver, Carlos Amador, Cristina Fernández, María Maroto i el propi Manolo Maestro.
Amb tots ells els espectadors coneixeran una nova manera de fer i veure teatre. Dimarts a la deriva comença a partir del dimarts 30 d'octubre en dos funcions a les 19h i 20.30h. Resulta imprescindible fer la reserva prèvia perquè la proposta va adreçada a un màxim de 35 persones per sessió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario