Figueres vendrà cinc espectacles ‘excel·lents' per 5 o 10 euros

Font: Xavier Castillón (elpuntavui.cat)
Més idees contra la crisi de les taquilles: la nova programació d'espectacles del teatre municipal El Jardí i la sala La Cate de Figueres estrena un nou segell, el d'Espectacles excel·lents o [E10]: les entrades de cinc espectacles d'èxit es posen a la venda per 10 euros i, a més, les cinquanta primeres entrades comprades a taquilla de cada [E10] costaran només 5 euros, amb un màxim de dues entrades per persona i compra. Les entrades anticipades es podran adquirir a la taquilla d'El Jardí els dijous de 19 a 21 h, entre demà passat i el 25 d'abril.
Els cinc espectacles [E10] són aquests: Cyrano de Bergerac, dirigida per Oriol Broggi, amb Pere Arquillué, que tindrà com a pròleg, el dia abans a La Cate, Tot assajant Cyrano, una reflexió gairebé pedagògica de Broggi sobre el teatre; Dubte, dirigida per Sílvia Munt, que posa en escena una obra de John Patrick Shanley, amb Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula en el papers principals; Madaula repetirà a Oleanna, d'un altre dramaturg americà fonamental, David Mamet; la comèdia No et vesteixis per sopar, amb Mingo Ràfols i Àngels Bassas, i l'adaptació que els sevillans Atalaya han fet de La Celestina completaran el quintet [E10].

Un ‘Chanclette', en la gala inaugural del Festival Còmic

La sisena edició del Festival Còmic de Figueres tindrà lloc al Teatre El Jardí del 18 al 21 d'abril. De moment, només se sap que la gala inaugural serà presentada per Josep M. Portavella (The Chanclettes).

Cantània reunirà 250 alumnes empordanesos de 5è i 6è curs

El cap de setmana del 18 i el 19 de maig tindran lloc al Teatre El Jardí les tres sessions de Cantània, un projecte de formació musical produït i guiat per L'Auditori de Barcelona que arriba per cinquè any a Figueres. Uns 250 alumnes de 5è i 6è de primària de diversos centres de l'Alt Empordà interpretaran la cantata Ha passat un àngel, una reflexió sobre el silenci i la dificultat de trobar-lo, al costat de nou músics i dos cantants professionals.
Presentació de la temporada d'espectacles infantils, el dia 26
El dissabte 26 de gener tindrà lloc la festa de presentació de la temporada d'espectacles infantils, que consistirà en una batucada des de la Rambla fins a La Cate (17 h), on mitja hora més tard tindrà lloc un espectacle d'animació a càrrec de la companyia El Pot Petit i una xocolatada. El mateix dia es presentarà el Club Infantil, els socis del qual tindran descomptes del 50% en les entrades, rebran informació i podran fer propostes als programadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario