El món del teatre i la cultura plany la mort d'Anna Lizaran



Font: ara.cat
Silvia Bel, actriu: "Tristíssima notícia. La mort s'emporta la gran Anna Lizaran. Talent i coratge d'una vida sencera dedicada al teatre. Et trobarem a faltar".
Àlex Rigola, director teatral:"Annita!!! Et guardarem dins la nostra memòria. A tu i als teus personatges. Un petó allà on siguis".
Xavier Antich, filòsof: "Amb la Rosalina/Ganimedes d''Al vostre gust' el 83 va robar els nostres cors per sempre. Fins Agost, fa uns mesos. Adéu, Anna Lizaran. Gràcies".
Jordi Balló, escriptor i professor: "Per a mi, la Lizaran era com les grans actrius llegendàries de la Comédie- Française. Un per un, encarnant tots els arquetips de la grandesa". 
Juan Antonio Bayona, cineasta: "De les interpretacions d'Anna Lizaran al cine em quedo amb l'actriu de doblatge que li plantava cara a la Sardà i l'Espert a Actrius. DEP".
Queco Novell, actor: "Dol al teatre català. Ha mort una de les grans, la Lizaran. Quina gran putada..."
Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana de Catalunya:"Descansi en pau la gran Anna Lizaran. Et trobarem a faltar".
Josep M. Mainat, productor televisiu: "Em desperto amb la trista notícia de la mort de l'Anna Lizaran. Maleït càncer! Fins quan aquesta impotència". 
Joan Lluís Bozzo, director de la companyia Dagoll Dagom: "D'Anna Lizaran es poden recordar tants i tants papers reeixits, però a mi em ve a la memòria aquella divertidíssima i múrria BELLA HELENA!"
Jorge Picó Puchades, director teatral: "Ha mort Anna Lizarán, gran del teatre català i alumna de Jacques Lecoq. Trist ¡¡Adéu Anna!!"
Aina Clotet, actriu: "Ai...quina pena més gran, que imprevist, i quants records ens deixes....bon viatge Anna Lizaran...".

No hay comentarios:

Publicar un comentario