SATISFACTION


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: BLANCA BARDAGIL
INTÈRPRETS: DANI ARREBOLA, CONCHA MILLÁ, LAURA VENTURA i ANNA NAVARRO
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS
SALA FLYHARD

Després d'èxits com Un home amb ulleres de pasta i Nit de ràdio dos punt zero, la SALAFlyhard enceta la seva segona temporada amb el mateix esperit de sorprendre que la primera. En aquesta ocasió l'artífex és una gairebé desconeguda Blanca Bardagil, de la que es parlarà força a partir d'ara.

Sense saber de què va l'obra, arribo a cegues a la SALAFlyhard oberta totalment a deixar-me captivar i, un cop més, ho aconsegueixen. De la història poc a explicar per no desvetllar més del necessari, barreja de realitat i ficció, es nota que Blanca va participar al muntatge de Els últims dies de Clark K, perquè la història, la manera de fer i de dirigir camina en aquest sentit.

Aquest cop però sense la habitual companyia Flyhard, centrats en projectes de futur, el quartet Dani Arrebola, Concha Millá, Laura Ventura i Anna Navarro funciona com un rellotge, amb una precisió mil·limètrica i aconsegueixen crear un clima de tensió propicia per desenvolupar aquesta mena de thriller-comèdia-futurista.

Intriga, sorpreses, riures amb una encertada dramatúrgia i direcció de la Blanca Bardagil, a la que convé no perdre de vista, fan de Satisfaction una obra, que parla de desitjos i satisfaccions personals, i que com la vida ens deixa el futur  massa en l'aire. El que està clar és que aquesta sala mai deixarà de sorpredre'ns!

1 comentario: