Font de la Pólvora, en dansa


L'any passat l'associació Dans_On, amb la ballarina Olga Ramírez, i l'activa Associació Ad'art, van engegar la mostra Dansapar, en què la dansa contemporània és la protagonista, amb un format inèdit i en la qual els espais en què es desenvolupen les diferents accions són fora del circuit habitual d'equipaments que acullen propostes d'arts escèniques. L'any passat va tenir lloc en diferents aparadors de botigues del barri vell de la ciutat, i era necessari que a les propostes s'hi incorporessin altres llenguatges artístics. La primera edició del Dansapar es va celebrar a final de setembre; la segona arriba aquest cap de setmana, dissabte i diumenge.
Dissabte l'inici de les accions està fixat al davant del quiosc de la rambla de la Llibertat (18.30 h) i el trajecte seguirà pels establiments Puig Giralt (My wonderful world), Flor a Punt (M'olora aTu), Fèrric (Sospir d'un acord), Occi (Esperandolé), davant del Kiwi (Com a casa enlloc) i l'espai Teixidor (Recorda'm que t'oblidi). La dansa contemporània i aèria torna a ser protagonista en aquesta jornada, que es tancarà a la plaça del Correu Vell.
La novetat arriba diu-menge, en què les accions artístiques es desenvoluparan als carrers del barri de Font de la Pólvora. La jornada començarà al Centre Cívic Onyar 17.00 h) i s'anirà traslladant a l'escola (Com a casa enlloc), al balcó (La bugada), al parc (Caminito de Jerez) i a la plaça Llimoner (Cabells fusió i Esperandolé). La idea és mostrar cinc escenes típiques, algunes d'elles representades pels mateixos veïns del barri, dialogant amb set ballarines de dansa contemporània i aèria.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario