OPCIÓ B


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: MARC ANGELET
INTÈRPRETS: CLARA PUERTO, CARLES GOÑI, SERGI TORRECILLA, IÑIGO ARANBURU
PRODUCCIÓ: LA GUAPA TEATRE
SALA BECKETT

Aquest mes d'octubre la Sala Beckett ofereix una mena de 2x1 o La Guapa Teatre per partida doble i els dimarts programa la primera obra d'aquesta companyia. Marc Angelet ens parla d'opcions, Opció A, Opció B i Opció C, sempre hi haurà una opció que puguis escollir. Tot és una excusa per desenvolupar una trama centrada en la clonació de l'ésser humà. Un laboratori on es busca l'home/dona més perfecte possible i rebutjar (o matar) els individus que no serveixin.

Amb una escenografia força simple aconsegueixen crear tota mena de sensacions angoixants a l'espectador. El pensament que no estem sols al món, que pots creuar el carrer i trobar-te a una persona exactament igual a tu mateix, els límits de la ciència o si som o no rates de laboratori són alguns dels temes dels que tracta.

Opció B va ser la primera obra de la companyia La Guapa Teatre que també té en cartell la seva darrera El biògraf a la mateixa sala i que després de veure-les totes dues es pot veure on eren i on són ara. La dramatúrgia d'Opció B i la posada en escena recorden a una opera prima mentres que a El biògraf les intencions i la claredat d'idees és força més clara.

Malgrat tot, dramatúrgia, escenografia i interpretació conflueixen per donar-nos com a resultat un thriller que no permet ni parpellejar amb un ritme frenètic que es resol positivament o negativament (depenent de la mirada de cada espectador) en un hora d'angoixa. Encara tens l'Opció B d'anar a veure dimarts 25 d'octubre. Tu mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario