Tres peces



La companyia de dansa establerta a Palamós Cobosmika presenta avui (21 h), al Teatre de Salt, els fruits de la segona edició del Seed's, un màster professional de dansa del qual s'ha impartit, des de l'octubre de l'any passat, al centre Nou Espiral de Salt, la segona edició. El primer Seed's, constituït arran del desè aniversari de la formació de la companyia palamosina, va constar de tres coreografies. La filosofia del màster pretén ser “un procés pedagògic que estigui dedicat al desenvolupament constant de les habilitats interpretatives, i es dirigeixi a un grup d'estudiants selecte als quals s'ofereix la oportunitat de desenvolupar-se i destacar com a ballarins dins de l'entorn natural d'una companyia professional de dansa.”
L'estructura d'aquest segon Seed's seguirà el mateix model que la primera edició. Els participants en aquest màster, dirigit per Peter Mika i Olga Cobos, mostraran avui a Salt tres peces coreogràfiques: Breathing game, d'Iratxe Ansa;Passes perdudes, de Peter Mika i L'últim, de Jordi Cortés.
Durant les sessions del màster, iniciades l'octubre de l'any passat, i que acabaran a mitjan del pròxim mes de juny, s'han treballat també aquestes tres coreografies, a més d'impartir diverses assignatures que tenen a veure amb la dansa i el moviment, però també amb aspectes tècnics o laterals que s'hi relacionen com ara la nutrició, la producció i gestió, la il·luminació i l'escenografia.
Els intèrprets de les peces són: Chloé Apfel, Carlos Edgardo Bonilla, Daisy Bradsahw, Violeta Froufe, Chloé Girault, Anna Maria Johannes, Núria Palomera, Ocèane Simal, Roxane Tarricone, Ewa Wilisowska i Nagore Somoza.
Font: Dani Chicano (www.elpuntavui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario