Totes les propostes de l'AtriumLab



Als responsables de la Sala Atrium els ha vençut la recança. Cada anys reben nombroses propostes que els semblen molt interessants, però que on tenen cabuda dins la temporada comercial de la sala. Per treure's l'espina han muntat el cicle Atrium Lab, que des del 9 de maig fins al 17 de junt mostrarà tres noves propostes de joves creadors de l'escena catalans.
L'Atrium Lab, diu Raimon Molins, el director de la sala, dóna prioritat al treball humà per davant de l'infraestructura dels muntatges i vol ser una plataforma d'exhibició de propostes escèniques realitzades amb rigor i exigència per creadors que pensen més en madurar artísticament que en la rendibilitat econòmics dels projectes. Els creadors, afegeix, han tingut tot la llibertat per treballar en els seus projectes i espera donar-los més repercussió amb el cicle. En aquesta primera edició la Sala Atrium ha apostat per creadors coneguts per l'equip del teatre, però ja estan redactant unes bases per obrir la convocatòria de la segona edició.
Aquestes són les tres obres formen l'Atrium Lab:
  1. Gàbies, de Carla Torres (del 9 al 10 de maig): Una reflexió sobre les limitacions personals amb què les persones hem de conviure narrada a través de l'amistat de tres dones molt diferents. Carla Torres, que també interpreta un dels personatges, vol mostrar com evolucionen cadascuna d'elles, i com se'n surten, o no.
  2. Els desgraciats:(del 23 de maig al 3 de juny): Un text de teatre de terror, amb tocs de cinema expressionista de i les pel·lícules de Buster Keaton. Ivan Morales, que acaba de fer una temporada existosa a La Seca Espai Brossa amb Sé de un lugar dirigeix a Jordi Vilches i Bruno Bergonzini.
  3. Fa una mica de soroll (del 6 al 17 de juny). L'actor gironí, i ara també director, Albert Prat porta a l'escenari el primer text de la jove dramaturga argentina Romina Paula, un dels descobriments de la passada edició del festival Temporada Alta. 'Fa una mica de soroll' s'endinsa en la relació de dos germans que es veu truncada per l'arribada d'una cosina que fa quinze anys que no veuen.
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario