L'actriu Cristina Solà passa 'De puta a diputada' al Capitol

De puta a diputada és el títol explícit de l'obra que la companyia Zoopa estrena al teatre Club Capitol dijous 24. Juanjo Sánchez dirigeix un text col·lectiu de Pau Roca, Jan Vilanova Claudín, Ivan Tomás i la mateixa companyia, que gira al voltant de l'ambició i la mentida en el món de la tele-escombraria i de com pot acabar arribant a esferes polítiques.


Cristina Solà interpreta Vanesa Pérez, una joveneta de barri a qui se li ha mort el pare, ha heretat una merceria i decideix explicar-ho tot plegat a 'El diario de Patricio', un programa de tele-escombraria. Vanesa, però, és enganyada: en veritat se la convida perquè el seu nòvio la vol deixar davant de tot Espanya. Aquesta humiliació fa perdre la innocència a la protagonista, que evolucionarà fins a convertir-se en una gran malabarista en el circ de la farsa mediàtica. Fins on arribarà la seva ambició? Fins a ser candidata a la presidència del govern.
Per a Juano Sánchez la història és "una reflexió sobre què som capaços de fer per arribar on volem", amb un salt a la política que es justifica perquè "en moments de crisi com l'actual la gent necessita que li parlin clar, i la Vanesa parla molt clar".
En la carrera a la presidència del govern la protagonista tindrà com a rival un polític experimentat –Joan Bentallé, que també fa de presentador del programa de televisió–. Rafa Cruz completa el repartiment amb els papers de fill de la protagonista i de manager d'aquesta. A 'De puta i diputada', com en la realitat, els bufons de la fama no estan sols al circ.
Font: Pau Dachs (www.ara.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario