Finalistes al Premi Unnim de Teatre



Les companyies Tic Teatre, La Serda Teatre, La Brava, Divinas i Gatarosón són les cinc agrupacions finalistes per optar al premi Unnim de Teatre, segons ha anunciat avui l'Obra Social de l'entitat bancària. El guanyador se sabrà el pròxim 22 de juny, després de les representacions dels diferents espectacles que tindran lloc a l'Auditori Teatre de Calldetenes entre l'11 de maig i el 8 de juny.
Els cinc finalistes s'han seleccionat entre 147 propostes arribades d'arreu de l'Estat i competiran pels 6.000 euros amb què està dotat el guardó. El jurat està format per diversos actors i directors teatrals.
Aquests són els cinc espectacles seleccionats:
1. Prova, de la companyia mallorquina Tic Teatre: un assaig sobre els límits i que "parla de la recerca de la veritat, de la recerca i l'acceptació de ser qui ets, i de portar fins a les últimes conseqüències el fet de desenvolupar totes les possibilitats". 
2. Por un 'cuñado' de dólares, dels sevillans La Serda Teatro: una comèdia sobre el drama que estan passant els quatre milions d'espanyols: l'atur i la paralització de les seves expectatives vitals.
3. Dos punkis i un vespino, de La Brava, sobre la valentia de saber triar l'autèntic camí de la nostra vida. 
4. Enchanté!, de la companyia Divinas. L'obra trasllada l'espectador al París de principis del segle XX, quan la capital francesa és a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. El centre de l'espectacle és el petit Café Enchanté, punt de trobada del glamur i la bohèmia francesa.
5. Ay Carmela!, de la companyia Gatarosó. Una obra "molt diferent", ja que pràcticament no hi ha escenografia i es juga amb la il·luminació, el maquillatge i la interpretació.
Font: EFE vía www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario