Blanca Marsillach crea consciència ecològica

La companyia de Blanca Marsillach desembarca aquest cap de setmana a Barcelona amb un espectacle infantil, El toro y el banquero, destinat a conscienciar les noves generacions de la importància de cuidar el planeta. L'Auditori de la Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat acull aquest entretingut muntatge dissabte que ve (12.00 i 18.00 hores).

L'obra, escrita per Elise Varela, una experta en finances internacionals reconvertida en escriptora, explica la història d'un animal molt ferotge, el toro Cortés. Ell, procedent de Sevilla, intimida molts personatges però en el fons no és tan valent com sembla. En l'obra això quedarà ben clar quan conegui una sèrie de personatges que li faran agafar consciència de la importància que té l'hàbitat en el qual ha viscut sempre. L'atrevit toro Cortés, que no hi havia pensat mai, aprendrà dels seus nous amics, com l'Esquirol, la mare Terra, l'Arbre, la Pingüina i un nen que es diu Nikolaus, a respectar i cuidar l'entorn.


Els jocs, les cançons i els dibuixos animats se sumen a la interpretació dels actors que interpreten tots els personatges, que són Francisco Dávila i Clara Botas. Ells són imprescindibles en aquesta història plena de vida a través de la qual es pretén conscienciar els més petits sobre la necessitat de cuidar el nostre planeta. Les energies renovables són objecte d'una de les cançons més encomanadisses d'aquest espectacle, que arriba a Barcelona després d'haver-se representat ja amb èxit en altres ciutats.
Font: M.C. (www.elperiodico.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario