OBLIDEU-NOS DE NOSALTRES


A PARTIR DE L'OBRA DE TADEUSZ RÓZEWICZ
DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: EVELYN ARÉVALO
INTÈRPRETS: ÒSCAR INTENTE, MIREIA SANMARTIN i EVELYN ARÉVALO
PRODUCCIÓ: CÍRCOL MALDÀ
CÍRCOL MALDÀ

Hi ha històries que encara que les hagis vist i escoltat mil vegades encara et posen la carn de gallina. Un d'aquests fets és l'exterminació jueva. Oblideu-vos de nosaltres ens trasllada a Polònia, just acabada la guerra amb una dona que s'ha quedat sola i que coneix a un soldat que acaba d'acabar de matar i se'n enamoren. Però això no és una història d'amor, sinó de retrets, i sobretot de voler i poder oblidar tot l'horror que els seus ulls van veure durant la guerra.

Preciosament construïda, amb un text molt poètic però que reflecteix tota la cruesa i el horror de la barbàrie nazi, Oblideu-vos de nosaltres és un muntatge necessari per recordar allò que mai hauríem d'oblidar. Malgrat que l'escenografia quedi en un segon pla perquè el que realment importa són les paraules, el text i com els actors aconsegueixen transmetre-les, una simple finestra, una taula i un parell de cadires, donen molt de joc i ajuden a reforçar la part visual del muntatge.

Un mes de durada amb sessions dimarts i dimecres no és suficient perquè el muntatge arribi al seu públic. Oblideu-vos de nosaltres necessita una segona oportunitat perquè mai ens oblidem d'ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario