Primera mostra de pallassos

Vilanova de la Muga organitza avui, de les deu del matí a les vuit del vespre, la primera edició de la Fira del Clown, que inclou una fira d'artesania, un taller de maquillatge, un altre de clown a càrrec de Claret Papiol, dos de circ, gags improvisats al llarg de tot el dia pel centre històric, i espectacles de pallassos i música.
En la fira hi actuaran Cirquet Confetti (11 h i 16.30 h), Xarop Clown (12 h), Companyia Trastrus (13.15 h), Tobias Stein & Òscar Albanese (13.45 h), El Paller Inkiet (16 h), Clara Cenoz (16.45 h), Claret Clown (17.30 h), Companyia Nyip & Nyap (18.30 h), Cascai Teatre (19 h), Marietta Cistellera (19 h) i Tequatre (19.30 h). La majoria d'actuacions són breus, tret de companyies ja força consolidades com són el mateix Claret Papiol i Cascai Teatre, que hi farà una funció del seu espectacle Zirocco.
En total són una quinzena d'actuacions distribuïdes en tres escenaris diferents: La Sala, El Passeig i Clown Express. Aquest darrer serà el marc dels espectacles de petit format, que no requereixen un gran desplegament tècnic i que tenen una durada d'entre 10 i 30 minuts. Dels tallers, destaca el del mateix Claret Papiol, clown, actor i pedagog, que a través del joc intentarà que els alumnes del taller potenciïn el sentit de l'humor i deixin enrere la por al ridícul.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario