LÍMITS


TEXT: MARTA SOLÉ BONAY
DIRECCIÓ: MIQUEL ÀNGEL RAIÓ
INTÈRPRETS: ELENA TARRATS, CONCHI ALMEDA, JÚLIA TRUYOL, CARLES GARCIA LLIDÓ i BLAI LLOPIS
PRODUCCIÓ: Cia. L'AVIADOR i VANIA PRODUCCIONS
SALA BECKETT

Límits era el primer muntatge que es podia veure a la Sala Beckett dins del cicle dedicat al Teatre Jove. Límits explica la història de Carla (Elena Tarrats), una adolescent de 17 anys que explica que l'han violada per cridar l'atenció, fer-se notar, demostrar el seu poder, la seva rebeldia. Mitjançant aquest fet fals, ens permet veure les relacions difícils que manté amb la seva mare i imaginar el que li pot passar pel cap per arribar al límit de fer això.

El text concebut com petites escenes curtes té un ritme vertiginós. La posada en escena combinada amb l'espai sonor i la il·luminació crea una escenografia angoixant que no permet a l'espectador a sortir-se de la història i ell manté expectant tota l'estona, esperant el proper moviment que desencadeni una tragèdia molt més gran. Gran encert escenogràfic d'apostar pel vermell, mantenint l'atenció en tot moment i creant aquesta atmosfera d'angoixa permanent.

Repartiment de cares joves, algunes conegudes, altres no tant, però on la protagonista sobresurt d'entre tots i es confirma que més enllà dels focus televisius, si li donen més oportunitats, l'Elena Tarrats sabrà aprofitar-les i fer-se una prometedora carrera en el teatre.

Marta Solé Bonay ha escrit un text ben tramat on res queda sense resposta i tot té un perquè. Límits és un muntatge per als joves però que pares i no pares també haurien de veure. Totalment actual i real que connecta totalment amb el públic i l'obliga a sortir de la sala preguntant-se una i altra vegada per què?

No hay comentarios:

Publicar un comentario