'Smiley' de Guillem Clua continua l'èxit i es reestrena ara al Club Capitol

Font: L.S. (ara.cat)

L'èxit de 'Smiley', la comèdia romàntica de Guillem Clua, està seguint la seva carrera d'èxit. Es va estrenar, en un format més curt, com una de les obres del Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta la tardor del 2011. Va fer temporada a la Sala FlyHard, va tenir tant d'èxit que va passar a l'Espai Lliure, i ara l'acabarà al Club Capitol. L'obra, interpretada per un Albert Triola i Ramon Pujol en estat de gràcia, explica la història d'una parella que s'enamora i, de passada, mostra en to de comèdia per al gran públic els tipus de relacions que es mantenen en el món homosexual.
"És una història d’amor amb totes les lletres que ens fa veure que tots som igual de vulnerables a l’amor, guapos i lletjos, llestos i ximples, joves i grans, gais o heteros, peperos o indignats... les papallones a l’estómac en el moment que et fan el primer petó sempre són les mateixes", diu Guillem Clua.
Aquest proper diumenge 10 de març acaben les funcions a l'Espai Lliure i el dijous 14 l'espectacle es reestrenarà per segona vegada, en aquesta ocasió a la Sala 2 del Club Capitol. L'obra estarà en cartell del 14 de març al 28 d'abril.

No hay comentarios:

Publicar un comentario