Helen Mirren i Kristin Scott Thomas, nominades als premis Olivier



Fuente: EFE via ara.cat
Helen Mirren ('The Audience'), Kristin Scott Thomas ('Old Times'),James McAvoy ('Macbeth') i Rupert Everett ('The Judes Kiss') són alguns dels nominats com a millors intèrprets als prestigiosos premis de teatre Olivier, que es lliuraran el proper 28 d'abril a la Royal Opera House de Londres.
L'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit', dirigida per Marianne Elliot, lidera la llista de nominats en nombre de candidatures. La peça teatral es basa en una novel·la de suspens del mateix títol sobre un nen que pateix l'anomenada síndrome d'Asperger, i opta a vuit dels premis de l'edició del 2013, incloent-hi els de millor obra nova, millor director i millor actor, amb Luke Treadaway com a nominat.
L'obra 'The Audience', dirigida per Stephen Daldry, inspirada en les reunions de la monarca britànica Isabel II amb els primers ministres del govern del Regne Unit al Palau de Buckingham, acapara aquest any un total de cinc nominacions als prestigiosos premis teatrals.
El mestre i Margarida
En la categoria de direcció, la pugna serà entre Stephen Daldry per 'The Audience', Marianne Elliott per 'El curiós incident del gos a mitjanit' , Jeremy Herrin per 'This House' i Simon McBurney per 'The Master And Margarita', una obra de la companyia Complicité que va passar pel festival Grec el 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario