Frankenstein reviu avui al Teatre d'Olot


Font: Jordi Casas (elpuntavui.cat)

Ferreret Produccions, Esencia Producciones i Cia. Anna Roca estrenen avui (17.30 i 19.30 hores) al Teatre Principal d'Olot Víctor i el Monstre, sobre el mite de Frankenstein. És l'estrena a Catalunya. L'obra va dirigida a un públic familiar, i sobre l'escenari els titelles i dues actrius interpreten una creació lliure amb què recuperen l'essència de la novel·la de Mary Shelley i defugen les versions de les pel·lícules de por.
La història es desenvolupa en el marc de la primera festa de pijames d'unes nenes. Amb l'ajuda de les seves joguines imaginen la història de Frankenstein.
Els responsables de les tres companyies que han creat l'obra recorden que va dirigida a un públic de més de 8 anys i que es tracta d'una producció d'estètica naïf i de conte gòtic de terror.
La residència de creació es va realitzar a l'auditori Peguera de Calvià i l'obra es va estrenar a la Fira del Teatre de Manacor. Després d'Olot, es podrà veure a diverses ciutats, entre altres, a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada i a la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Ne semblanes de Gijón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario