EN COMPTES DE LA LLETERA


TEXT: JOSEP PEDRALS
DIRECCIÓ: JORDI ORIOL
CREACIÓ i INTERPRETACIÓ: ALEX AVIÑOA, JORDI ORIOL, CARLES PEDRAGOSA i JOSEP PEDRALS
PRODUCCIÓ: INDIGEST i TEMPORADA ALTA
LA SECA-ESPAI BROSSA


Les produccions de la marca Indigest comencen a ser sinònim d'èxit. Teatre fresc, original, sense complexes, creatiu, que no necessita grans mitjans ni escenografies per transmetre el que volen i que el públic surti més que satisfet de la sala.

En Comptes de la Lletera és una faula sobre la inestabilitat del present, sobre la infinita capacitat humana de somiejar i les patacades de realisme que cal afrontar amb esperança. Quatre ornitòlegs van a la recerca d'un ocell llegendari i en el camí es donaran cita els versos de Pedrals teatralizats amb les més diverses circumstàncies amb qui es troben aquets quatre personatges.

Amb una escenografia simplista i uns recursos casolans però que funcionen de meravella, la companyia Indigest aconsegueix crear un univers màgic i mantenir en tot moment l'atenció de l'espectador. Mai la poesia havia estat tan entretinguda i tan bé contada.

Jordi Oriol torna a la seva manera de fer, després d'un T6 no gaire satisfactori. Està clar que la llibertat a l'hora de crear és un dels factors més importants per aquesta companyia. I amb tota la llibertat del món s'hauria d'exigir més muntatges com aquest, que despertin l'esperit crític i creatiu no tant sols dels que els creuen sinó també dels que els gaudim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario