El CAET aposta per la producció pròpia

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) fa una aposta decidida per la producció del país en la propera temporada, amb propostes de producció pròpia o coproduccions, just quan fa deu anys. En el Festival TNT- Terrassa Noves Tendències n'estrenarà un total de 14. A banda, el Teatre Principal acollirà alguns dels èxits de la temporada barcelonina com Incendis, dirigida per Oriol Broggi, Celobert, de Josep Maria Pou, Burundanga, de Jordi Galceran, o el Cyrano dirigit per Oriol Broggi. El CAET acaba el curs amb un 2012 de rècords, en què s'ha aconseguit el 90% d'ocupació mitjana aquest primer semestre; i participarà en un total de 20 produccions i coproduccions al llarg d'aquest any.


Al Teatre Alegria i la Sala Maria Plans es veuran les apostes per la nova creació, amb una programació que estarà acompanyada per trobades de l'espectador amb els artistes, creadors i experts després de cada funció. Inclou Udol de Marilia Samper i les Q-Ars Teatre, coproduïda pel CAET, el CAER i el Festival Grec de Barcelona; Zero, d'Albert Boronat i Pep Pla, una coprodució del CAET i el Festival Grec; La Festa d'Spiro Scimone i direcció d' Orlando Arocha, coproducció del CAET amb Itàlia i Veneçuela; així mateix una nova companyia terrassenca, Malatesta, estrenarà El secret de la partició de Teresa Sánchez-Roca i direcció de Jordi Palet.
A més, en la seva vessant de centre territorial de producció escènica del país, el CAET estrenarà un total de 14 produccions pròpies i coproduccions durant el Festival TNT- Terrassa Noves Tendències, entre el 3 al 8 d'octubre. Així haurà participat en un total de 20 produccions i coproduccions aquest 2012.
Font: ACN via www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario