ENCHANTÉ


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: MARTÍ TORRAS
INTÈRPRETS: CARLA MÓRA, IRENE RUIZ i MARTA MÓRA
PRODUCCIÓ: DIVINAS en col·laboració amb l'ICIC
CLUB CAPITOL

Poques vegades he assistit a una sala sense saber què anava a veure. En aquest cas, ignorava totalment de què anava la cosa, només sabia que això era un cabaret. Ens trobem a la França de la Segona Guerra Mundial, París està a punt de ser envaïda pels alemanys. A més de fer un ampli recorregut per la música d'aquesta primera part del segle XX, les Divines interpreten i ridiculitzen a un bon grapat de personatges històrics (sobretot del bàndol alemany), amb un intent de sàtira política.

Divinas ha optat en aquest espectacle per emfatizar la part del cabaret per damunt de la dramatúrgia que prevalia en altres espectacles. Aquí la part textual té poc pes i l'espectacle guanya força i intensitat quan les tres intèrprets estan representant algun dels moments més musicals. Però no per això l'espectacle cau en l'avorriment ni es fa pesat.

Cal potser tallar algunes escenes de dramatúrgia com la sàtira de Hitler, Goebbels i Himmler que s'allarga en excés i és l'únic moment on s'entra en un circle viciós de la sàtira per la sàtira que no acaba de combinar amb el ritme de la resta de l'espectacle.

Amb música i veu en directe i amb unes coreografies cabaretesques força treballades, la companyia Les Divines proposen un espectacle multidisciplinar d'entreteniment i riure per passar una bona estona, sense perdre de vista que "la vida és un cabaret".

No hay comentarios:

Publicar un comentario