'Agost' fa història i ja és l'espectacle més vist del TNC



Aquest dimecres 13 de juny, quan acabi la funció d'Agost a la Sala Gran del Teatre Nacional, l'espectacle es convertirà en el títol més vist en tota la història del TNC, ja que haurà aplegat més de 70.000 espectadors i superarà els 69.682 espectadors de l'espectacle que fins ara tenia aquest rècord: Dissabte, diumenge i dilluns, d'Eduardo de Filippo i direcció de Sergi Belbel.
Agost arriba a aquest rècord històric amb altres xifres que reafirmen la seva condició de fenomen teatral: ara mateix l'espectacle té pràcticament exhaurides totes les entrades fins a l'última funció, el 8 de juliol, i té previst arribar a les 100 funcions el pròxim 4 de juliol.
Agost és la gran tragèdia americana del segle XXI, obra de Tracy Letts, i ha comptat amb la direcció de Sergi Belbel. La protagonitzen Anna Lizaran, Emma Vilarasau, Rosa Renom i Montse German. Es va estrenar la temporada 2010/2011 i, després de dos mesos d'èxit, es va decidir reprogramar-la la temporada següent. Estarà en cartell fins al 8 de juliol.
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario