RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: CAROL LÓPEZ
INTÈRPRETS: DOLO BELTRÁN, ANDRÉS HERRERA, OLALLA MORENO i ANDREW TARBET
PRODUCCIÓ: FOCUS
LA VILLARROEL

Poc queda a dir de les dramatúrgies que fa servir la Carol López als seus muntatges. Teatre barrejat amb elements cinematogràfics, històries properes i clarament identificables. Res no tornarà a ser com abans repeteix aquesta fòrmula que tant bé l'ha funcionat a la Carol i ens presenta la història de dos parelles en crisi al voltant dels quaranta. 

Retornant a l'estructura argumental que ja va fer servir a V.O.S aquestes dues parelles ens expliquen la seva vida i les seves relacions. Una espècie de teràpia gravada en video s'alternarà amb la que els espectadors veiem. Situacions reals i clarament identificables per parelles que ja porten un temps de relació.

Dramatúrgicament funciona i interpretativament sorprenen la Dolo Beltrán i l'Andrew Tarbet. El personatge de l'Andrés Herrera encara que més matisat se sembla molt al que ja va interpretar a V.O.S i l'Olalla Moreno se'n surt, encara que hauria de vigilar en alguns moments els tons histriònics.

En una escenografia que aprofita tota l'amplada de l'escenari de La Villarroel, amb quatre espais ben diferenciants i que ajuda a la quotidianeïtat que desprèn tota l'obra. Carol López torna a les històries ben contades, que funcionen i sense perdre res de l'esperit que ja ha convertit en la seva marca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario