OXÍGEN


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: MAR MONEGAL
INTÈRPRETS: HELENA BAGUÉ, FRANCESC FERRER, ALBERT MÈLICH, BETSY TÚRNEZ
PRODUCCIÓ: TEATRE GAUDÍ
TEATRE GAUDÍ

El Teatre Gaudí continua apostant per la nova dramatúrgia i ens proposa aquesta comèdia romàntica de dos parelles que es troben en la fatídica edat que han de decidir si volen o no ser pares. El text ens mostra situacions que es donen durant l'embaràs, què passa quan la criatura neix i com afecta això als pares. La situació de les dues parelles és diferent, uns volien ser pares i no poden i fan tot el possible per aconseguir-lo i l'altre no ho tenien planejat però s'ho troben i decideixen tenir-lo.

Oxígen està plena de tòpics, però malgrat això els seus gags funcionen. Les situacions més inversemblants estan acompanyades d'altres força realistes i el ritme que la Mar Monegal ha imprès a les successives escenes fan que el conjunt aconsegueixi aprovar i amb nota.

Escenografia a quatre bandes com acostuma a estar presentada la Sala Gran del Teatre Gaudí amb uns personatges gens estàtics i que mostren al públic tots els trucs teatrals, durant hora i mitja els espectadors gaudeix d'una funció propera i realista. Potser massa i tot, a la platea hi havia unes quantes dones embarassades, qui sap si prenent nota.

"Derroche" d'energia per part dels actors, sobre tot elles, que mantenen al públic distret i pendent dels seus gestos i moviments. Oxígen és un teatre fresc i amè que et fa passar una bona estona i sortir del teatre amb un somriure a la boca i amb menys ganes de tenir un bebé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario