Festival TOT, el punt de trobada entre titelles

Vint-i-dues companyies procedents de diferents països conformen la programació del Festival de Titelles i de Teatre d'Objectes de Barcelona (TOT), que reuneix propostes innovadores de titelles per a adults i espectacles infantils que combinen altres llenguatges artístics. L'espai que acollirà aquest festival serà el Poble Espanyol, del 16 al 25 de març.


Per trencar amb els estereotips que envolten el món dels titelles, el director artístic del certamen, Jacques Trudeau, ha recorregut els principals festivals de titelles del món i ha seleccionat vint-i-dues companyies que "ofereixen un retrat del que està passant en el món del titella i mostren com s'estan trencant les fronteres entre les arts".
Els titelles destinats al públic familiar també estan renovant el seu llenguatge, com demostra la companyia andalusa Siesta Teatro, que narra el conte tradicional 'El vestit de l'emperador' a través de titelles, projeccions de vídeo i teatre d'ombres. La presència dels titelles en altres arts es podrà apreciar a la programació nocturna dels dissabtes, que combina titelles per a adults amb projeccions de curtmetratges d'animació i videoclips amb titelles. El festival tancarà les nits dels dissabtes amb sessions audiovisuals a càrrec de DJ que Balla.
Font: EFE vía www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario