I ara què farà l'humorista Pep Plaza, sense Pep Guardiola?



Font: ACN via ara.cat
L'humorista i imitador teatral i televisiu Pep Plaza estrenarà un nou espectacle teatral el proper 19 de març que porta per nom I ara què?. El Teatre Capitol acollirà una obra el títol de la qual evoca la pregunta que Plaza més ha hagut de respondre després de la marxa de Pep Guardiola del FC Barcelona, una de les seves imitacions més conegudes al programa de TV3 'Crackòvia'.
L'espectacle és, en certa manera, la resposta de l'humorista a les inquietuds dels seus seguidors. Diu Plaza que des de l'anunci de l'adéu de Guardiola, la "preocupació" més gran dels seus admiradors va ser saber què faria d'ara endavant. I ara què?, és el que li han demanat incomptables vegades, i és per això que l'espectacle porta aquest nom. D'alguna manera, l'actor deixa clar amb aquest muntatge que després de Guardiola la vida segueix, també per a ell.
A més de l'ex entrenador blaugrana, Plaza interpretarà més de 60 personatges, entre els quals una vintena de cantants: Lluís Llach, Miguel Rios, Serrat, Jarabe de Palo i Sabina, entre altres. Per aquest motiu, el pianista Miquel Tejada, col·laborador habitual de l'actor des de fa molts anys, serà l'aliat de Pep Plaza dalt de l'escenari. De fet, l'espectacle ja arrenca amb una cançó, I ara què?, que introdueix el públic en la inspiració de l'espectacle.
Plaza justifica aquesta vessant de l'espectacle perquè "sempre" li ha agradat cantar, gairebé fins al punt de ser una vocació frustrada. Les imitacions musicals de l'actor vénen de lluny, ha recordat, de l'època en què va col·laborar diversos anys en un programa radiofònic de Toni Clapés fent precisament imitacions de músics populars.
Tal com ha explicat l'actor aquest divendres, no es tracta d'una successió d'imitacions pura i dura, sinó que aquestes van emergint durant l'hora i mitja que dura la funció, a partir de l'explicació que Plaza fa del perquè del nom de l'espectacle. L'actor comença l'obra explicant la seva "situació actual" després de la marxa de Pep Guardiola a Nova York, que ha comportat la desaparició de la seva imitació al televisiu 'Crackòvia'.
Pep Plaza també ha explicat que han escollit el Teatre Capitol perquè és un referent de l'humor i els monòlegs, i perquè els han rebut "amb els braços oberts". Actuar a Barcelona i fent temporada en un sol teatre és una oportunitat que il·lusiona l'humorista, acostumat a girar durant anys per tot Catalunya sense un escenari estable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario