HOME-NATJACREACIÓ i DIRECCIÓ: JORDI ORIOL
INTÈRPRETS: ANNA ALARCÓN, PEP MULA, ÒSCAR MUÑOZ, CARLES PEDRAGOSA i JORDI SANTANACH
PRODUCCIÓ: TEMPORADA ALTA- FESTIVAL DE TARDOR DE CATALUNYA, TEATRE LLIURE, PAMINONDES i INDI GEST
SALA BECKETT


Jordi Oriol enceta un reflexió sobre els falsos mites de la nova era i les etiquetes que volem que ens possin en aquest Home-natja. La companyia Indi Gest torna a sorprendre per la seva posada en escena, un escenari de concerts, el garatge d'una casa, dos escenaris per monologuistes i qualsevol cosa que se'l pugui passar per l'imaginació.

La història de com una persona anònima per un fet fortuït de la nit al dia es converteix en tot un ídol amb milions de seguidors que li aclamen com si hagués inventat la salvació del món. Oriol barreja en els seus muntatges el text i la música (també pròpia), però que aquesta vegada hi ha moments en que resulta una mica repetitiva.

L'equip artístic de Indi Gest amb l'Anna Alarcon i l'Òscar Muñoz al capdavant d'una jove companyia que utilitza tots els elements intèrpretatius per anar un pas més enllà de simplement posar cosa al text. La millor part de l'obra el protagonitza el personatge de l'Anna Alarcon quan ens dóna una autèntica classe d'anglès barrejat amb un toc de pijisme urbà.

Però aquest espectacle té un problema, si ben ha passat pel Temporada Alta, després pel Radicals Lliure i ara ha aterrat a la Beckett, fora de Catalunya no funcionaria, és massa propi, massa de la terra. Jordi Oriol ho admet i afirmar seguir buscant l'universalitat de la seva obra. De moment, però, no ha trobat el camí correcte. Encara que des de la terra, ens agradi la seva ànima rupturista i les seves reflexions temàtiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario