Onze espectacles per a la temporada que ve del CAER

El Centre d'Arts Escèniques de Reus ha tancat la temporada 2011/12 amb un total d'onze espectacles, que van des del circ fins al teatre de text, dramatúrgies contemporànies i teatre familiar. La temporada s'obrirà el 15 d'octubre al Teatre Bartrina amb l'obra Perdiendo el tiempo, d'Ignasi Gil i Mar Gómez, una “dramatúrgia molt senzilla” que parla del temps i que combina circ, dansa, poesia visual, gest, humor i teatralitat. Juan Carlos Martel dirigeix l'obra de Ramo Binopsi L'espera, una història de tres dones a la Venècia del segle XVIII. L'Ogrelet és el fill d'un ogre que vol canviar el seu destí. El text és de Suzanne Lebeau i està dirigt per Ricard Soler. Sonia Gómez presentarà Made in Spain, una obra en què la creadora i directora deixa l'autobiografia de banda per reflexionar sobre el panorama escènic actual. Iban Beltran dirigeix L'Espiadimonis, de Ramon Gomis. David Selvas s'atreveix amb un dels més importants èxits de Henrik Ibsen, Hedda Gabler, i Magda Puyo posa sobre la taula la lluita contra la rutina amb Música de fons, de Jez Butterworth. Xiscu Masó porta a l'escenari Mequinensa, del desaparegut Jesús Moncada; mentre que Francesc Cerro pren l'obra del dramaturg nord-americà Shel Silverstein Un vespre per adults. La companyia Sifó presenta L'enreixat i Matías Marré dirigeix l'espectacle de circ Learning, fent malbé s'aprèn.

Aquesta serà la setena programació del CAER, que reforça la seva aposta per creadors i artistes del territori, en què hi ha figures com per exemple el dramaturg Ramon Gomis i actors i directors com ara Iban Beltran, Francesc Cerro, Joan Negrié, David Bagés, Gerard Domènech, Carles Bigorra o Magda Puyo.

Aquest cop, vuit dels onze espectacles que es podran veure als teatres Fortuny i Bartrina faran temporada en escenaris barcelonins i madrilenys.


Font: N.Roca (www.avui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario