La Seca acollirà l'Espai Brossa a partir de setembre

L'Espai Brossa inaugurarà la seva nova seu a finals de setembre, coincidint amb les festes de La Mercè. L'espai escènic es traslladarà a La Seca, l'antiga fàbrica de la moneda de la Corona Catalanoaragonesa, situada al carrer Flassaders. El nou Espai Brossa obrirà portes amb un espectacle de màgica per subratllar el seu esperit multidisciplinari.

"Aquest espai ens permetrà unir l'esperit de l'Espai Brossa amb la funcionalitat", ha explicat Hermann Bonnin, director artístic del teatre. El delegat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jordí Martí, ha destacat que a l'espai "li convenia un salt d'escala", en referència als 976 metres quadrats de La Sec.

La reforma, que s'ha fet seguint les característiques patrimonials de l'immoble de cinc-cents anys, s'ha enllestit i només falten el mobiliari i les instal·lacions elèctriques. L'espai comptarà amb una sala gran, un espai d'exposicions o sala de petit format, a més de tallers, oficines, una biblioteca, una terrassa i un restaurant.

El nou Espai Brossa acollirà "especatcles d'arts escèniques i visuals, nova creació d'autor, teatre emergent, poesia en escena, dansa, música, circ, arts multidisciplinàries, màgia, innovació, risc, investigació, reflexió i participació", ha explicat Bonnín.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario