Sasha Waltz i vint-i-quatre ballarins, al Grec

Vint-i-quatre ballarins que executen solos, duets i coreografies de grup interpretaran dins de la programació del festival Grec, en sessions avui i demà, amb les entrades ja esgotades, un espectacle de gran format signat per la prestigiosa coreògrafa alemanya Sasha Waltz.

Amb música apoteòsica de Iannis Xenakis, Edgar Varèse i Claude Vivier, la coreografia, que du per títolContinu, té com a sòlida base Arcana, poema simfònic d'Edgar Varèse (1883-1965), i es representarà al Mercat de les Flors.

Un inhòspit escenari d'un metre d'alçada serveix de marc, segons els organitzadors, per a dues hores d'intensa energia física i relats de dimensió existencial.

De diverses nacionalitats, entre els ballarins de l'elenc, de diverses generacions, hi figura un intèrpret de l'Estat espanyol, el basc Juan Kruz Diaz (Legazpi, 1966), un uruguaià, un dominicà, un veneçolà, una argentina i un costa-riqueny.

Exdirectora de l'Schaubuhne, una de les quatre sales més representatives de l'escena berlinesa, la més avantguardista i activa de tot Alemanya, la coreògrafa va assumir fa anys aquesta direcció col·lectivament amb el director teatral Thomas Ostermeier i els dramaturgs Jens Hillje i Jochen Sanding.


Font: www.avui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario