Escena Erasmus, premiada

El projecte espanyol “Escena Erasmus Project”, presentat per l'Aula Escena Erasmus de la Universitat de València, ha guanyat el tercer Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2011. Aquest reconeixement es concedeix a iniciatives impulsades per joves que fomenten el sentiment compartit d'identitat europea. Joves de Regne Unit i Grècia han guanyat el primer i segon premi, respectivament.

Escena Erasmus és un projecte teatral pioner a Europa, amb seu en la Universitat de València, en el qual participen fonamentalment estudiants Erasmus.

Escena Erasmus naix amb l'objectiu de crear una xarxa d'universitats que establisquen un circuit teatral actiu que promoga l'intercanvi de les produccions teatrals realitzades en les diferents llengües de la Unió Europea. Es vol consolidar, així, com un espai productiu d'intercanvi cultural i lingüístic. Es va crear en 2009 per Anna Marí, Josep Vicent Valero i Daniel Tormo, antics alumnes de la Universitat de València, integrants del grup de teatre de la institució i membres de la Companyia d'Investigació i Innovació Teatral (CRIT), amb l'assessorament del catedràtic de la Universitat de València Antoni Tordera.

Font: www.avui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario