GAME OVER


DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: JAUME GIRÓ
INTÈRPRETS: GARA RODA i MARC GÓMEZ
DURADA: 1h 20min
ALMERIA TEATRE

Sota l'aixopluc de l'èxit de Over the moon, l'Almeria Teatre torna apostar per una comèdia romàntica musical. Aquest cop força adreçada a un públic més juvenil ja que la història de Game Over a molts li pot resultar un pèl infantiloide. Noi i noia sobrepassen la línia de l'amistat i s'emboliquen. A partir d'aquí els problemes típics d'una parella de la seva edat i alguns relatius a totes les parelles independent de l'edat.

Almeria Teatre va ser concebut per ser un teatre on s'havia de representar musicals, per això no s'entén les deficiències tècniques de so. Gave Over compta amb música en directe per mi massa alta que perjudica seriosament als actors. Hi ha moments que no se sap si és culpa del volum de la música, de la falta de dicció dels intèrprets o de la fredor de la sala cap a fer musicals, però ni les cançons ni els diàlegs s'entenen, tota una llàstima.

Malgrat això a Game Over li caldria polir algunes coses de direcció i d'interpretació. Totes dues massa poc definides que es perden per moments i d'altres que sembla que no existeixen, i no per una aproximació a la naturalitat precisament.

Game Over pot recordar a la forma d'explicar la història d'una altre musical de gran èxit com Pegados. Si es milloren certs aspectes, pot funcionar de la mateixa manera que molts altres. L'Almeria Teatre s'està convertit en un punt imprescindible pels amants dels musicals, una mica abandonats darrerament per la resta de teatres de Barcelona, cosa que es de celebrar i agrair. Tot un "game on" per l'Almeria. 

2 comentarios:

  1. A mí em va agradar, vaig riure i vaig valorar la veu dels actors en cançons de molta dificultat i més en una obra amb molt de moviment.

    ResponderEliminar
  2. A mí em va agradar, vaig riure i vaig valorar la veu dels actors en cançons de molta dificultat i més en una obra amb molt de moviment.

    ResponderEliminar