Arriba 'Next' a l'Espai Dansat!, l'últim espectacle d'Àngels Margarit


Font: Elisa Díez (Butaques i Somnis)

Aquest cap de setmana (22,23,24 de febrer) l'Espai Dansat! (SAT) acollirà per primer cop a Barcelona l'espectacle d'Àngels Margarit Next. Coproduït pel CAET i Àngels Margarit/cia. Mudances, Next es una peça composada per solos, duets i trios d'Isabel López, Koldo Arostegui i Lourdes Solà, tres intèrprets que exploren la comunicació física entre les persones en una situació de partitura improvisada. 

La mà es converteix en una eina d'una tecnologia sofisticada en comunicació directa amb el cervell. La mà i tocar estableixen una infinitat de signes que serveixen als seus intèrprets per comunicar-se i interactuar en la creació i composició de moviment.

L'espai escènic es manté nu i el video es converteix en l'element escenogràfic que s'ha muntat a partir de paisatges d'ombres explorat per Margarit amb la col·laboració de Núria Font en la gravació.


Trajectòria 

La companyia de l'Àngels Margarit inicia el seu recorregut l’any 1985 i pren el nom del seu primer espectacle, Mudances. És una companyia dedicada a la creació contemporània en diferents formats escènics. Els eixos d’interès són la dansa i l’espai, així com la investigació de llenguatge i poètica pròpies. Des de l’inici, el seu treball inclou la recerca i la interrelació amb altres disciplines artístiques com la música, la fotografia, el vídeo, etc.

Àngels Margarit ha estat guardonada pel Ministerio de Cultura amb el Premi Nacional de Dansa 2010 en la modalitat de creació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario