El teatre “kafre” és valencià i a Picassent

Font: elpuntavui.cat
Al mal temps, bon teatre, de qualitat, amb missatge directe i sense mordassa. Torna el “Kafre Teatre”, esta vegada amb cinc dies d'intensa paròdia, monòlegs, humor i molta diversió.
A la Casa de Cultura de Picassent, i també en el saló d'actes de la Societat Artísticomusical, es podran veure artistes i companyies, totes cent per cent valencianes. El festival comença amb un clàssic com Xavi Castillo, i el seu Veriue-ho Show, en esta ocasió, en pla íntim. Serà l'obertura d'un festival que no entén de crisi, almenys per la seua contínua aposta pel teatre sense censura.
El festival compta amb l'atractiu que molts dels participants han fet el salt del format “Cafè Teatre” al gran escenari, per la qual cosa açò suposa, dirigir-se a molt més públic i amb una posada en escena més elaborada. El “Kafre” té, a més de l'incombustible i ja fidels a la cita com Castillo, clàssics i referents del teatre més àcid valencià, com els Juja Teatre, a més de referències del circuit del Cafè Teatre com Carlos Amador i Arantxa González, Rafa Alarcón o la companyiaPurna Teatre que té la seua estrena intergalàctica amb Star Farts, La Guerra de les Fal·làcies.
Per a esta marató de somriures, per a la vesprada de diumenge s'ha programat una sessió “kafreta” dirigida per a tots els públics amb Malos y malditos, el text de Fernando Savater, estrenat en el seu moment per Pavana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario