La fundació Andrew Lloyd Webber dóna 174.572 euros a una companyia teatral per crear un auditori itinerant

Font: EFE via ara.cat

La Fundació Andrew Lloyd Webber ha donat 174.572 euros per a la creació de l'auditori itinerant The Roundabout Auditorium, que es desplaçarà en camió per tot el Regne Unit el 2014. L'entitat se sent orgullosa de formar part d'un projecte "totalment innovador" que "portarà produccions teatrals a regions del Regne Unit, sovint sense accés a teatres tradicionals" ha expressat la portaveu. En aquest sentit, la fundació, creada el 1992 per promoure les arts i la cultura, contribueix a l'objectiu del compositor i productor Andrew Lloyd Webber, director de famosos musicals com 'El fantasma de l'òpera' o 'Cats'.

La dissenyadora del nou auditori itinerant, Lucy Osborne, vol utilitzar materials sostenibles que es podran guardar en un sol camió. Per muntar-lo –és el segon auditori itinerant de la companyia– caldrà que quatre persones treballin durant vuit hores, i un cop muntat, es podrà instal·lar a diversos espais com aparcaments i sales d'actes de col·legis.

James Grieve, un dels directors artístics de Paines Plough, ha dit que "ens encanta que la fundació comparteixi la nostra passió per trobar noves maneres de permetre que més persones de tot el país experimentin noves obres teatrals". El director artístic va avançar que "en els pròxims anys, les millors obres noves apareixeran al costat de les llars de les persones, en teatres, escoles, centres esportius, i, fins i tot, aparcaments" amb l'ajuda de l'auditori itinerant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario