'El gran despropòsit', una "gamberrada ben feta", a la Nau IvanowFont: Laura Serra (ara.cat)
El gran despropòsit és una "gamberrada ben feta", de la Companyia de Teatre Estable de la Casa Real. L'espectacle se situa al món postapocalíptic de l'any 2023. Deu anys abans, a Papua Nova Guinea, es produeix una transmissió de l'Ona Expansiva Contínua de Longitud Liminal Obliqua Transcontinental (OCELLOT) que provoca l'esclat dels caps humans, si no canten o quan són a més de 10 metres d'una persona que canti.
Com sobreviure en aquest món? L'obra barreja comèdia, musical i ciència-ficció, en un espectacle que estarà en cartell a la Nau Ivanow del 27 de febrer al 3 de març. Segons la Companyia de Teatre Estable de la Casa Real assegura que es tracta d'un "musical real on la gent no comença a cantar i ballar al carrer per convicció, sinó per pura supervivència".
La Beca Desperta
La Beca Desperta, a la qual s'hi van presentar 39 projectes, ha permès a la companyia guanyadora disposar d'un espai d'assaig i de construcció escenogràfica a la Nau Ivanow i del suport en comunicació de l'empresa aPortada. El jurat en aquesta tercera edició de la beca ha estat format pel periodista especialitzat Jordi Bordes; l'actor i director teatral Abel Coll; la productora Lola Davó; el dramaturg i director Llàtzer Garcia; el director teatral Ferran Utzet; la directora d'aPortada, Cristina Salvador, i Frederic Roda, director de Teatre de Ponent, en representació de la Coordinadora de Teatres Independents de Catalunya (CTIC). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario